Tyskland vinder VM 2014

Dette er slutningen på dette VM i 2014, hvor hold kom ud med hovedet højt, andre (herunder Italien) med halen mellem benene.

Og det er Tyskland at vinde pokalen ved disse VM, efter at have vist et hold mere end på højden af ​​denne titel og en målmand, Neuer, der viste sig at være en af ​​de bedste i hele turneringen. Efter det utrolige resultat opnået mod Brasilien, fjerde klassificeret og besejret i semifinalen, 7-1, Joachim Löws hold kan synge sejr og fejre. Sidste gang Tyskland hævede pokalen var tilbage i 1990 mod Argentina. Dette er deres 4. sejr ved VM for dem, efter at have spillet 8 finaler.

En første halvleg, der endte 0-0, men som så Messi konstant lede efter døren til sit Argentina, et mål scoret (igen fra Argentina), men ude af kampen og en snæver flugt takket være Boateng. To minutters skadetid, der Tyskland ser ud til at blive mere aggressiv, på trods af den større boldbesiddelse.

Den anden halvleg oplevede et par gode ubesvarede muligheder, både for Argentina og Tyskland. Begge hold delte dog fremragende boldbesiddelse, kvalitetsformulering og et meget interessant spil, hvilket gjorde denne sidste kamp til en kamp, ​​der efterlod tilskuerne med ventetid vejrtrækning og det gik direkte til forlængelse, hvilket så to trætte hold, der selv i slutningen af ​​den første af de to halvdele ender med ingenting.
Den anden overtid fik Tyskland til at tage føringen i det 112. minut takket være Götze, med et fantastisk spil, som en sand mester. En kamp der virkede endeløs, men som virkelig viste to hold, der viste, hvorfor de fortjente at komme til finalen.

Dermed ender VM 2014 med et hold, der har vist al sin dygtighed, spil efter kamp. Og Italien? Vi kan kun håbe, at det får sin hævn i 2018 i Rusland.